Живот

Не ја фрлајте водата од варењето на тестенини- еве што да направите со неа, а да си го разубавите домот

Наместо да ја фрлите водата од варењето на тестенини, искористете ја да си ги разубавите цвеќињата, а со тоа и домот. Водата од... Прочитај повеќе тука...Живот и стил – Kurir.mk