Здравје

КАРАЏОВСКИ: Двајца кинески инженери од „Синохидро“ во Македонија се под здравствен надзор иако се без симтоми на коронавирус

Двајца инженери од Кина кои се меѓу работно ангажираните лица од кинеската компанија „Синохидро“ за градежните работи на автопатот... Прочитај повеќе тука...Здравје – Denesen.mk

Министерката за здравство на Украина доброволно замина во карантин со сомнителните од коронавирус

Министерката за здравство на Украина Зорјана Скалетска денеска им се придружи на евакуираните од Кина во болнички карантин во знак на... Прочитај повеќе тука...Здравје – Denesen.mk