Технологија-Наука

Google повлече околу 600 апликации од својата продавница со 4,5 милијарди преземања заради несоодветни реклами

Google Play нуди разновидна колекција на содржини од App Store и затоа е попосакувана цел за хакери. Ова бара компанијата да направи... Прочитај повеќе тука...Наука и технологии – Локално

Новости

Телефони