Храна

(ВИДЕО+ФОТО) НОВО ОД „Makedonski bushcrafteri”: Најголемиот и највкусен сендвич во Македонија доаѓа од Кочани – приготвен во природа во импровизирани…

Се појавија неодамна и пленуваат со нивните кулинарски умеење во дива природа…Имаат неколку специјалитети во природа а денес ви го...