Финансии

СРЕЌНИ ПРОГРАМЕРИ – за еден месец платата им пораснала за пет илјади денари, сега земаат над 96 илјади

На програмерите платата за само еден месец платата им пораснала за 4.469 илјади денари. Односно, во декември годинава тие земале плата од... Прочитај повеќе тука...Faktor.mk

СДСМ: Инвестирањето во човечкиот капитал придонесе просечната плата да се искачи над 26.000 денари

Oд СДСМ велат дека инвестирањето во човечкиот капитал, вратената доверба во економијата, одговорните економски политики, придонесоа... Прочитај повеќе тука...Faktor.mk