КАТЕГОРИЈА

Технологија-Наука

Вселенската агенција ќе ви плати да лежете во када пет дена

Европската вселенска агенција (ЕСА) објави дека бара испитаници за да истражи на кој начин бестежинската состојба влијае на луѓето.... Прочитај повеќе тука...Наука и технологии – Локално

Германија и Франција заедно ќе развиваат борбен авион за европската одбрана

Париз и Берлин потпишаа денес 150 милиони евра вреден договор за развој на прототип на нова генерација борбен авион, проект кој... Прочитај повеќе тука...МКД.мк - Наука и технологија