КАТЕГОРИЈА

Типови

Мириса на германски кецови за почеток и крај на 24-тото коло на Спортска прогноза

Херта и Келн ќе го отворат 24-тото коло на Спортската прогноза што веќе е во тек, а имаме интересен распоред на 13-те натпревари од... Прочитај повеќе тука...Спортска прогноза – Спорт Манија

Традицијата вели дека Далас ќе ги истреби Којотите од Аризона

Далас старс – Аризона којотс (02:30ч) Во февруари 2012 година Аризона за последен пат се израдува во „Американ ерлајнс центарот“, а од... Прочитај повеќе тука...Типстерски совети – Спорт Манија

За некого, бројот 13 во 13-тото коло на Спортска прогноза ќе биде среќен

Новото коло на Спортска прогноза, 13-то по ред сезонава, носи натпревари кои ќе бидат предизвик да се погодат, но затоа ако бидете усени,... Прочитај повеќе тука...Спортска прогноза – Спорт Манија