КАТЕГОРИЈА

Скопје

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice”

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски” денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко... Прочитај повеќе тука...Скопје – Слободен печат

Почнува Меѓународниот натпревар во уметничко лизгање „Skopje on Ice”

На лизгалиштето во спортскиот центар „Борис Трајковски” денеска и утре ќе се одржува четвртиот Меѓународен натпревар во уметничко... Прочитај повеќе тука...Скопје – Слободен печат

СКОПСКО – инфо

Граѓаните избраа идеен проект за салата „Партизан“ Завршена е анкетата за избор на идеен проект за обнова на спортската сала „Наум... Прочитај повеќе тука...Скопје – Нова Македонија

Грчев: Одлуката на Владата, постаментот за споменикот на Мајка Тереза да биде пренамент е бесмислена

Комисијата за ревизија на проектот Скопје 2014 уште во 2018 година предложи рушење на три споменици, Ќосето, Воин на коњ и Мајка Тереза.... Прочитај повеќе тука...Скопје – Слободен печат

Не сакаме масовна гробница за животни! Јавноста реагира на планот на Шилегов за „Лајка“

Во средата навечер во тензична атмосфера помина расправата за програмата на ЈП „Лајка“, кое одамна требаше да проработи и да го... Прочитај повеќе тука...Скопје – Република