Бизнис

Заев: Со пристапувањето во НАТО стануваме дел од пазар на 1 милијарда потрошувачи

Прво дозволете да го споделам задоволството што имав денеска шанса заедно со генералниот секретар на Социјалдемократскиот сојуз,... Прочитај повеќе тука...Бизнис – Локално

Презентација на македонските туристички потенцијали на Белградски саем на туризмот

Во организација на Агенцијата за промоција и подршка на туризмот, заедно со агенциите и хотелиерите денеска во Белград на 42.... Прочитај повеќе тука...Бизнис – Локално

Mazda нема да има нов модел се до 2023 година

Јапонскиот прозводител Mazda соопшти дека нема да пласира нов модел се до 2023 година кога се очекува подновување на актуелните модели во... Прочитај повеќе тука...Бизнис – 24auto.mk

Блумберг ја продава империјата доколку стане претседател, еве ги кандидатите

Американскиот милијардер Мајкл Блумберг, вети дека ќе ја продаде својата компанија за обработка на финансиски податоци и медиуми... Прочитај повеќе тука...Бизнис – Локално

Skoda Octavia стигна до 7.000.000

Skoda објави дека вкупното производство на иконскиот модел Octavia ја достигна границата од 7.000.000 единици. Од компанијата соопштија дека... Прочитај повеќе тука...Бизнис – 24auto.mk

Со 522.000 нарачки: Уште не почна да се произведува, а веќе има потенцијал за најпродавано возило

Моделот Cybertruck ги има сите предизпозиции да прерасне во најпродаваното возило на Tesla. Иако сеуште не започна производството на овој... Прочитај повеќе тука...Бизнис – 24auto.mk

Со 522.000 нарачки: Уште не почна да се произведува, а веќе има потенцијал за најпродавано возило

Моделот Cybertruck ги има сите предизпозиции да прерасне во најпродаваното возило на Tesla. Иако сеуште не започна производството на овој... Прочитај повеќе тука...Бизнис – 24auto.mk